Drinkfles Macaron pops - Soft coral - 300 ml

Doorzichtige drinkfles met dansende bolletjes en rietje

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS238

Let it pop! Deze super coole doorzichtige drinkfles voor kindjes met zachtroze deksel en rietje heeft een dubbel laag tritan waartussen pastelkleurige bolletjes ronddansen.

De bolletjes springen echt in het rond als je de fles beweegt.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DB31

SamenstellingenTritan
TypeDrinkflessen
PrintsMacaron & Popsicles
KleurRoze

Drinkfles Macaron pops Soft Coral van PETIT MONKEY maakt van elk drinkmoment een klein feestje dankzij de kleurrijke bolletjes in de dubbelwandige waterlfes. Met inklapbaar rietje, geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar. Ook verkrijgbaar in andere frisse kleurtjes.

Bijpassende brooddoos is apart verkrijgbaar >

Inhoud: 300 ml
Afmetingen: 16,5 x 7 cm
Materiaal: tritan fles, PP deksel en rietje, BPA en PVC vrij
Gebruikasadvies: deze fles mag niet in de microgolfoven en het is aangeraden ze met de hand ipv in de vaatwasser, te wassen aangezien er water in de vacuum rand kan geraken en zo gaan de bolletjes stuk.

_

Petit Monkey makes happy! Het Nederlandse merk PETIT MONKEY maakt eigenzinnige woonaccessoires, tassen en must-haves voor kinderen. Hun collectie is geïnspireerd op de kleurrijke wereld en gemaakt in samenwerking met beroemde illustratoren. Het resultaat zijn prachtige prints en illustraties die tot de verbeelding spreken. Ontdek de Petit Monkey tassen, knap serviesgoed. lunchsets, drinkflessen, nachtlampjes en speelgoed zoals stapelblokken, koffertjes, nesting dolls en leuke spelletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!