Tractor met aanhangwagen - Kullerbü

Staat: Nieuw product

Haba

HAB896

Haba Kullerbü (30)

Wat een plezier op de boerderij! Trek met deze tractor doorheen velden, weilanden - én over alle Kullerbü-speelbanen. De harten van kleine boerderijvriendjes gaan vast sneller kloppen.

In de aanhangwagen kan je Kullerbü-knikkers makkelijk vervoeren en uitladen op de baan.

19,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305562

CollectieKullerbü
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 2 jaar

Tractor met aanhanger uit de Kullerbü-reeks van Haba. Dit speelgoedwagentje heeft een vliegwielmotor voor een extra hoge snelheid. Dankzij de stabiele magneetverbinding blijven de tractor en aanhangwagen aan elkaar verbonden.

Leeftijd: 2 tot 8 jaar
Afmetingen: 18 x 5,6 x 5,5 cm
Materiaal: acrylnitril-butadieen-styrol-copolymeer

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories