Houten hijskraan - Vilacity

Gele speelgoedkraan met 2 containers en 2 houten blokken

Staat: Nieuw product

Vilac

JT150

Vilacity van Vilac (3)

Pas op voor deze reuze speelkraan en zijn tientonner containers. Leuke houten kraan, uit het Vilacity gamma van Vilac, garant voor uren speelplezier.

Al ruim 100 jaar maakt Vilac hoogkwalitatief speelgoed, dat steeds mooi, duurzaam én tijdloos is. Vilac combineert moderne kleuren en design met een ambachtelijke productiemethode en retro toets. Door traditioneel speelgoed in een nieuw jasje te steken probeert Vilac de fantasie van uw kinderen te stimuleren. Dit speelgoed koop je voor altijd!

35,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2357

CollectieVilac Imitation
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuke houten kraan met roterende en uitschuifbare arm en magneet om containers op te halen en te verplaatsen. Deze kraan maakt deel uit van het Vilacity gamma van het Franse merk Vilac, een gamma vol leuke garages, circuits en bouw-accessoires om volledig mee te gaan in je kind zijn fantasie en ze hun eigen stad te laten creëren.

Inbegrepen: 2 containers en 2 houten blokken.

Afmetingen: 28 x 34 x 18,5 cm.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

_

VILAC dat is kleurrijk, klassiek en toch tijdloos speelgoed voor kinderen die graag volop spelen, beleven en fantaseren. Een perfecte match met de speelgoedcollectie van De Kleine Zebra. Hun collectie van rollenspeelgoed, spelletjes, buitenspeelgoed, originele cadeaus & accessoires wordt ontworpen in het hart van de Jura (Frankrijk) en zal menig kinderhart moeiteloos veroveren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2630171.14
  • Door Marinus L.
  •  de 06/09/2023
lijkt een mooie kraan
  • Door Karin R.
  •  de 12/12/2019
Prima
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilacity van Vilac
Inspiratie en stories