Opbergzak & speelmat - Print Farm

Multifunctionele tas die ook dienst doet als speeltapijt

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO066

Verzamel al je speelgoed tractors en alle boerderijdieren die je kunt vinden in deze sublieme opbergoplossing van Play & go.

Het boerderij thema is universeel en valt in de smaak bij jong en oud, bij jongens en meisjes. Zou het dus niet leuk zijn om naar de boerderij te kunnen gaan wanneer je maar wil? Dat kan vanaf nu door je eigen denkbeeldige boerderij te bouwen!

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301428

CollectiePrint
TypeOpbergzakken
KleurWit

Opbergzak & speelmat Print Farm van PLAY & GO is een multifunctionele en stijlvolle manier om speelgoed op te bergen. Deze Play&Go opbergzak in boerderij thema is afgewerkt met een dubbele print, en dat maakt het meteen ook een geweldige activiteiten speelmatten om een gezellige een speelruimte voor kinderen te creëren zonder al te veel moeite.

En als de speeltijd voorbij is, trek je gewoon aan de touwtjes van het speelkleed en zie je het veranderen in een opbergtas. Perfect om al je boerderij speelgoed in op te bergen.

Materiaal: 80% stevig katoen, 20% polyester
Afmetingen: Ø 140 cm
Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen
Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

_

Een legoblokje waarop je trapt als je net uit de douche komt of je zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak. Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren. Je gebruikt hem als je het speelgoed wil opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal. Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect om te vullen voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!