Vul het paasmandje van je baby/kind/tiener op 1,2,3

20.03.2023

Over iets minder 3 weken schuiven we allemaal aan bij de paastafel en begint de jaarlijkse zoektocht naar eieren ... of je kan het dit jaar anders doen en het paasmandje van je klein konijn vullen met leuke kleine paascadeautje uit ons webshop. 

Geef toe: dat is toch zoveel leuker dan chocolade!

pasen



Hoe vul jij je paasmandje?

Paasmandjes kan je vullen met chocolade eieren of met leuke cadeautjes in paasthema uit onze shop. Voor elke mini wat wils: van kleintjes met groene vingers tot bloemenmeisjes en babykonijntjes. Check deze blogpost voor fijne cadeau inspiratie voor pasgeborenen tot tieners en maak van Pasen een heerlijk feest voor iedereen.



1/ Een mandje, een mandje, begin met een mandje

Eitjes en cadeautjes verzamelen begint bij een perfect paasmandje. Hou je het klassiek met een rieten mandje van MERI MERI dat je jaar na jaar kunt gebruiken, eentje in pastelkleurtjes van LIEWOOD of verruil een traditioneel geweven paasmandje voor een zachtere versie van canvas zoals het knitted mandje van JOLLEIN dat na het paasfeest een plekje in de kinderkamer kan krijgen. In onze collectie vind je een hele reeks opbergmandjesopbergboxen groot en klein of kleine opbergers: aan jou om jouw favoriet eruit te pikken.



kies je paasmandje



2/ Laat alles matchen

Hou je ervan dat het plaatje klopt, vul je mandje dan met allerlei leuks met een paasmotief zoals bloemen, kippetjes of konijntjes of gebruik een kleur om alles samen te binden - pastelkleurtjes en Pasen zijn een geweldige match, zoals geel en crème voor een mandje met kuikentjes. Zo hou je het geheel fris en boordevol lentegevoel.



3/ Paascadeautjes voor ieder

Pasen is ook het begin van een nieuw seizoen en dat maakt het eens zo leuk om je mandje te vullen met een bloomer voor je baby, een vrolijke haarband met bloemen voor je nichtje of een coole zonnebril voor je (bijna) tiener. Bij DE KLEINE ZEBRA zit je goed om van Pasen een feest te maken.

Wij houden van cadeautjes die passen bij de leeftijd en de fase waarin je kind zich bevindt. De konijnenoren op de bijtring van NOBODINOZ zijn perfect voor baby's die tandjes krijgen, terwijl een rollend speeltje met lentebloemetjes ervoor zorgt dat kruipende baby's iets hebben om bij te pakken als ze op ontdekkingstocht gaan.

Pasen is ook dé moment om weer in de tuin te spelen dus je kan ook kiezen voor een nieuw stuk buitenspeelgoed of een verse set tuingereedschap. In de Le Jardin du Moulin collectie van MOULIN ROTY zitten ook gewedlige cadeautip: een bloemenpers, stickerboek in de vorm van een serre of insectendoosje om de kleinste kriebelige vrienden uit je tuin even te vangen en te bewonderen.

Kleine kuikens zijn vast extra blij met de pastelgele Chicken verkleedcape van MERI MERI. Sla de enorme vracht chocolade eieren over en ga voor een stijlvol KONGES SLOJD zonnehoedje voor de komende zomer, een dagboek met metallic pennen, een set plaktattoos in paasthema of een kleurrijke puzzel.



paasmandje inspiratie de kleine zebra pasen met kinderen



Inspiratie om je mandje te vullen voor PASEN



Paasmand ideeën voor BABY'S

1/ Een lichtgewicht strikmutsje van tetra of bio katoen voor de lente die soms nog fris kan zijn, maar altijd stijlvol zal verlopen

2/ Een bloomer of zomerpakje voor de meer zonnige dagen in het verschiet, wij zijn fan van de tetra bloomer broekjes van LÄSSIG en de Ace zomerpakjes van KONGES SLØJD

3/ Zachte leren slofjes voor die kleine trappelende voetjes van BOBUX (die met de konijntjes zijn onweerstaanbaar cute)

4/ Een houten speeltje, zoals een rollend konijntje van PLAN TOYS of de stapeltoren met gekke kippen

5/ Rubberen bijtspeeltjes of zachte rammelaars in de vorm van een bijtje, wortel of konijn waar ze ook nog lang na Pasen mee zullen spelen. Check hiervoor zeker JOLLEIN, NOBODINOZ, TRIXIE en OLI & CAROL

INSPIRATIE VOOR PASEN MET BABY'S




Paasmand ideeën voor PEUTERS & KLEUTERS


1/ Vul het paddenstoelen mandje van MERI MERI met een coole nieuwe zonnebril en zonnehoedje, beide kan je vinden in de nieuwe collectie van KONGES SLOJD

2/ Maak de zoektocht naar eieren extra leuk en stijlvol met de paaseirenjachtset met gigham ruitjes uit de Spring & Easter collectie van MERI MERI

3/ Geef het kapsel een lente toets met onze haaraccessoires in mooie pastelkleuren voor de lente: bijvoorbeeld de strikjes van GRECH & CO

4/ Denk buiten de mand: vul bijvoorbeeld een houten speelgoedtruck van PLAN TOYS met paaseitjes en lekkernijen voor de bouwfanaten.

5/ De lente betekent ook bijna weer blote-tenen-weer dus kies snel je sandalen, BOBUX heeft er in geweldige paaskleurtjes.


INSPIRATIE VOOR PASEN MET KLEUTERS



Paasmand ideetjes voor grote kinderen

1/ Simpel maar populair cadeau: tijdelijke tatoeages al dan niet in paasmotieven, bloemen, met feeën of kriebelbeestjes.

2/ Een horloge zoals de nieuwe van GRECH & CO of een flashy roze van KOMONO is een origineel paascadeau

3/ Zet je mini creatief aan het werk - ook leuk voor tijdens de paasvakantie - met een konijn kralenset van SOUZA FOR KIDS

4/ Niet zo ovaal als een ei maar lekker rond: een speelbal van CROCODIL CREEK is er in vele thema's en kleuren, welke zou er bij jullie in de smaak vallen? Stoepkrijt is ook een leuke trigger om lekker te gaan buitenspelen of kies je liever voor een springtouw?

5/ Wie pasen zegt, zegt natuurlijk de Bunnies & Rabbits van MAILEG: dit feest is dé moment om je Maileg collectie uit te breiden en je springkonijn extra blij te maken.

INSPIRATIE VOOR PASEN MET KINDEREN



Paasmand inspiratie voor tieners


1/ Een zonnebril voor zonnige dagen - bekijk zeker ons nieuw merk KOMONO voor extra stijl vanaf Pasen en de rest van het jaar.

2/ Deze creatieve DIY knutselset Factory Art & Technology van DJECO is ideaal om je eigen konijnenbroche te maken, die licht geeft!

3/ Een coole grote rugzak met gingham ruitjes en heerlijke kleurencombo's vind je bij STICKY LEMON of ga je liever voor een gsm tasje?

4/ Van jeugdpuistjes tot een heerlijke natuurlijke shampoo: we spreken uit eigen ervaring als we zeggen dat het Belgische skincare merk CÎME en tieners een prima match zijn.

5/ Tieners buiten krijgen het is niet makkelijk maar de SUNNY LIFE strandtennis set met ruitjes, daar zegt geen enkele tiener nee tegen.


INSPIRATIE VOOR PASEN MET TIENERS



Vrolijk pasen! >