Limited Edition Bulldozer in hout

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT140

Limited edition PlanToys trucks (3)

Deze houten bulldozer is ontworpen voor kleine handjes die hem gemakkelijk kunnen grijpen en doen bewegen. 

Dankzij de grote, dikke, natuurrubber wielen kun je op elk type terrein rijden. De ongeverfde houten afwerking en details in multiplex geven deze bulldozer een onmiskenbare uitstraling. Speelgoed dat uw kindje jarenlang zal koesteren en die hem urenlang zal bezig houden.

110,00 €

88,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6123

SamenstellingenHout
CollectieActive Play
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

De houten Bulldozer van Plan Toys maakt deel uit van een Limited Edition reeks voertuigen van Plan Toys gemaakt uit massief Hevea (rubber) hout. Hij heeft 4 grote en dikke "all-terrain" rubberen wielen en het grote handvat bovenop wordt gebruikt om het blad omhoog en omlaag te brengen en een andere houten hendel aan de voorkant kan ook het blad doen bewegen.

Elk voertuig komt in een kartonnen geschenkdoos met een kleine houten auto en een omkeerbare band van natuurlijk rubber die als circuit kan worden gebruikt.

Materiaal: hevea rubber hout + natuurlijk rubber

Afmetingen: 12,5 x 37,5 x 20 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.75
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Limited edition PlanToys trucks
Inspiratie en stories