Limited Edition Bulldozer in hout

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT140

PlanNatural: klassiek houten speelgoed (6)

Deze houten bulldozer is ontworpen voor kleine handjes die hem gemakkelijk kunnen grijpen en doen bewegen. 

Dankzij de grote, dikke, natuurrubber wielen kun je op elk type terrein rijden. De ongeverfde houten afwerking en details in multiplex geven deze bulldozer een onmiskenbare uitstraling. Speelgoed dat uw kindje jarenlang zal koesteren en die hem urenlang zal bezig houden.

112,29 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6123

SamenstellingenHout
CollectieActive Play
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

De houten Bulldozer van Plan Toys maakt deel uit van een Limited Edition reeks voertuigen van Plan Toys gemaakt uit massief Hevea (rubber) hout. Hij heeft 4 grote en dikke "all-terrain" rubberen wielen en het grote handvat bovenop wordt gebruikt om het blad omhoog en omlaag te brengen en een andere houten hendel aan de voorkant kan ook het blad doen bewegen.

Elk voertuig komt in een kartonnen geschenkdoos met een kleine houten auto en een omkeerbare band van natuurlijk rubber die als circuit kan worden gebruikt.

Materiaal: hevea rubber hout + natuurlijk rubber

Afmetingen: 12,5 x 37,5 x 20 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.75
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie PlanNatural: klassiek houten speelgoed
Inspiratie en stories