Packing like a pro: onze tips ✓

16.04.2024


De vakantiepret begint al bij het inpakken van je koffers. Maar wat dacht je ervan om dit vaak stressvolle moment om te toveren tot een stijlvolle en efficiënte activiteit?De vreugde van de voorbereiding: creëer een capsule garderobe voor het hele gezin!


De capsule garderobe is je beste vriend: kies veelzijdige en op elkaar afgestemde kleding die meerdere outfits mogelijk maakt. Denk aan combinaties die gemakkelijk te mixen zijn, waardoor je een onberispelijke stijl behoudt zonder overbodige bagage. Elk kledingstuk moet perfect bij de anderen passen, waardoor er oneindig veel leuke en praktische combinaties mogelijk zijn voor jou en je kinderen. Stel je de eenvoud voor van het elke ochtend klaarmaken van outfits zonder misstappen – een must-have voor een chique en zorgeloze vakantie!Lijsten om niets te vergeten: essentieel voor je voorbereidingen


Onderschat nooit de kracht van een inpaklijst! Waarom het jezelf moeilijk maken om elk detail te onthouden als een app dat voor je kan doen? Voordat je begint met het stapelen van kleding, neem een moment om alles op te schrijven wat je familie nodig zal hebben – van zwemkleding tot strandspellen. Vink elk artikel af terwijl je bezig bent en houd deze kostbare lijst bij je om niets te vergeten bij de terugkeer. Deze kleine oefening, naast dat het geruststelt, stelt je in staat om je geest vrij te maken om volop te genieten van de voorbereidingen. En voor nog meer gemak, ontdek de inpaklijst-apps speciaal ontworpen voor reizende gezinnen, een kleine revolutie!


valise hello hossyStijlvol vertrekken: kies de juiste bagage voor het hele gezin


Als het gaat om stijlvol en gemakkelijk reizen, is de keuze van je bagage cruciaal... Voor je vliegtuiguitjes, kies voor de cabinekoffer « Flowers » van Hello Hossy, net zo praktisch als charmant met haar bloemenpatronen die je kinderen zullen bekoren. Voor dagtrips of noodzakelijkheden binnen handbereik, is de Family Bag van Childhome een must. Het elegante ontwerp in Teddy beige stof laat niemand onverschillig en zijn royale capaciteit stelt je in staat alles wat nodig is voor je stam stijlvol en efficiënt te vervoeren.


family bag chidhomeRollen, niet vouwen: maximaliseer de ruimte in je koffer


Pas de roltechniek toe voor een verbazingwekkende ruimtewinst in je bagage. Deze trendy en ultra-praktische truc is perfect voor lichte textiel zoals t-shirts, zomerjurken en zelfs strandhanddoeken. Door je kleding te rollen, optimaliseer je de ruimte en verminder je het risico op kreukels, ideaal om op bestemming aan te komen met outfits klaar om gedragen te worden. Chiquer, zeg je? Absoluut! En voor maximale efficiëntie, rangschik de opgerolde kleding in strakke rijen om te voorkomen dat ze zich verplaatsen tijdens de reis.Een draagbare garderobe: kies voor slimme accessoires


> Voor reizen met het gezin kan een compacte rugzak of een stijlvolle tote bag het verschil maken. Stop er een lege in je koffer om altijd een praktische metgezel bij de hand te hebben voor daguitstapjes of kleine aankopen.


> Voor kleine items en last-minute benodigdheden zijn de grote etuis van Gabrielle Paris perfect. Met hun handige handvat en stijlvolle strepen voegen ze een vleugje verfijning toe terwijl ze je essentiële spullen georganiseerd houden.


sac on-the-go childhome


> Onze andere favoriet: de sac banane On-the-go Childhome, ideaal om de essentiële zaken zoals telefoons en portemonnees veilig en gemakkelijk toegankelijk te houden.


> En de laatste nieuwkomer: de ronde reisetui van Liewood, in een aantrekkelijk gouden karamel, perfect voor het veilig opbergen van al je verzorgingsproducten :-)


pochette gabrielle parisWees slim: kies voor vaste verzorgingsproducten


Reizen, vooral per vliegtuig, legt vaak beperkingen op aan vloeistoffen. Om deze uitdaging te omzeilen, waarom niet kiezen voor vaste verzorgingsproducten? Shampoo bars, zepen, deodorants, en zelfs zonnebrandcrèmes zijn nu verkrijgbaar in vaste vorm om je reis te vergemakkelijken (neem een kijkje bij je Belgische merk Vita Verde!). Ze zijn trendy, ecologisch en voorkomen lekken in je bagage. Chic, praktisch en verantwoordelijk – het winnende trio voor een geslaagde vakantie!


verzorgingsproducten vita verdeSnacks en verfrissingen altijd fris: de truc voor lange reizen


Laat honger of dorst je autorit niet verpesten. De isothermische tas Liewood houdt je drankjes en snacks urenlang koel, wat essentieel is om iedereen blij en gehydrateerd te houden. Voor nog schattigere en praktischere opbergoplossingen zijn de bewaarzakjes Liewood perfect voor het inpakken van gezonde snacks. Herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken, zijn ze een verstandige keuze voor milieubewuste en mobiele gezinnen.


toilettas liewoodTijd voor ontspanning en herinneringen...


Met deze chique en praktische tips is koffers inpakken geen karwei meer, maar een spannend voorproefje op de vakantie zelf. Uitgerust om alles aan te kunnen, van zandstranden tot elegante avonden, zijn jij en je kinderen klaar om onvergetelijke herinneringen te creëren. Vergeet de angst voor vergeten items of slecht ingepakte koffers, en leef elk moment van je avontuur voluit. Reizen gaat tenslotte over ontdekken, en elk goed voorbereid detail draagt bij aan het verrijken van je ervaring :-)Enjoy ♡

Te ontdekken