Holle blokken - set van 10 blokken

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT255

PlanNatural: klassiek houten speelgoed (25)

Ze passen in elkaar, ze passen op elkaar. Lekker bouwen, fantaseren en contructies maken met deze holle blokkenset van Plantoys.

De blokken in verschillende vormen zijn goed voor de fijne motoriek, het is wondermooi houten speelgoed voor uren speelplezier!

50,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5509

CollectieBlocks & Construction
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 3 jaar

De fantasie van je kleintje wordt groter met deze 10 houten blokken van Plantoys. Kinderen kunnen hun eigen gebouwen en steden creëren terwijl ze hun creativiteit uiten en verbeeldingskracht, het ontwikkelen van sociale en nieuwe motorische vaardigheden en het verbeteren van hand-oog coördinatie. 

Materiaal: blank duurzaam hout
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 7 x 3,5 x 14 cm

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie PlanNatural: klassiek houten speelgoed
Inspiratie en stories