Kleurrijk stapelspel - Wankeltoren

Staat: Nieuw product

Haba

HAB689

Eén wankeltoren, zoveel mogelijkheden! Bij dit stapelspel kunnen kinderen uitgebreid experimenteren met hun eigen constructies of de voorbeeldkaarten boven halen en elkaar uitdagen.

Of je nu kaarsrecht naar boven of toch met een paar hoeken en randen bouwt, de hoofdzaak is dat de toren niet mag omvallen! Doe je mee?

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305403

CollectieHouten speelgoed
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar
Kleurrijke houten Haba Wankeltoren is een super spannend stapelspel voor jong en oud. Dit stapelspeelgoed bevordert de fijne motoriek en de concentratie maar geeft ook een eerste inzicht in balans en evenwicht. Bij het houten stapelspel zitten ook negen dubbelzijdig bedrukte voorbeeldkaarten zodat je de zotste constructies kan maken en nooit zonder inspiratie kan vallen.
 
1 wankelschijf, 10 stapelstenen, 9 voorbeeldkaarten.
 

Gewicht product: 0,202 kg
Afmetingen: 4,5 x 15 x 23 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Materiaal: papier en beukenhout

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.