Bonte kubix set - Letters en cijfers

Staat: Nieuw product

Janod

JS356

Tellen tot 10, het alfabet leren, het hoeft niet moeilijk te zijn. Oefen je skills spelenderwijs met de Kubix houten ABC blokken van Janod.

26,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08077

SamenstellingenHout
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 2 jaar

Bouw een kleurige wereld met de kubix-reeks van Janod!
Deze set heeft 40 massief houten blokjes om te stapelen en te bouwen en natuurlijk ook om de hoofdletters en kleine letters te leren. Ideaal om spelenderwijs het alfabet te leren. Alle 40 massief houten blokken passen in de handige draagtas met velcro sluiting, die in een handomdraai omgevormd kan worden tot prachtige ABC speelmat.

Materiaal: houten blokken en een kunststof speeltapijt
Geschikt voor kinderen tussen 2 en 6 jaar.
Afmetingen: tapijt 75 x 75 cm. blokken: 3,5 x 3,5 x 3,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.360.010.361.03
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.