Kullerbü knikkerbaan basisdoos - Getallen- en kleurenrally

Staat: Nieuw product

Haba

HAB783

Haba Kullerbü (48)

Houdt je kapoen van knikkeren? Dan is deze houten speelset echt iets voor hem of haar. Getallen en kleurenrally zit vol spannende speleffecten, met knikkerbak en stopbord om de knikkers tegen te houden.

Haal je het stopbord weg dan suizen de knikkers elk om beurt door de steile knikkerhelling en belanden ze na elkaar – 1, 2, 3 – in de knikkerbak. De vierde knikker rolt echter gewoon over de andere en brengt de getallen één voor één ten val.

74,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304803

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar
De knikkerbaan met optisch effect Getallen- en Kleurenrally van Haba's Kullerbü collectie voor de allerkleinsten is heerlijk actie-reactie speelgoed en kan perfect met alle andere Kullerbü-speelbanen aangevuld of gecombineerd worden. Deze speelset stimuleert het spelend leren, het herkennen van kleuren en het eerste tellen.
 
1 knikkerbak met effect, 4 knikkers, 3 getallen, 1 stopbord, 1startblok, 1 S-vormige helling, 2 hellingen, 1 recht baanstuk, 1 steile knikkerhelling, 4 zuilen, 1 vertrekhelling, 8 verbindingsstukken.
 

Aantal onderdelen: 28
Leeftijd: van 2 tot ongeveer 8 jaar
Materiaal: triplexplaat, kunststof, beukenhout

_

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories