Heerlijke Kullerbü knikkerbaan basisdoos - Geluidspeelbaan Boerderij

Staat: Nieuw product

Haba

HAB710

Haba Kullerbü (11)

Kom je mee naar de boederij? Daar is het altijd lekker gezellig en valt vanalles te beleven? De geluidsrail laat leuke dieren- en boerderijgeluiden horen en is ideaal voor kleine speelvogels om zich op uit te leven.

149,99 €

119,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305397

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar
Korting- 30 %

Basis geluidsspeelbaan Boerderij knikkerbaan uit de Kullerbü collectie van Haba. Deze speelset met optisch en geluidseffect maakt echt geluid met een aangenaam volume. De houten knikkerbaan is een feest voor kleuters om te ontdekken, mee te bouwen en heel wat knikkerpret mee te beleven.

Deze speelset is een fijne aanvulling de knikkerbaan kippendomino en kullerbü kegelboerderij - maar ook alleen kan je er fijn mee spelen.

 1 decor boerderij met belletje en grijper met touw, 1 decor schapenstal, 3 rechte baanstukken, 2 hellingen, 2 zuilen, 3 stappenbochten, 1 bocht (30°), 1 geluidsrail, 1 draaibare wissel, 1 starthelling, 2 afrijhellingen, 15 verbindingselementen, 1 tractor, 1 aanhanger, 1 knikkerschaap Selma, 1 knikkervarken Simon, 1 weilandcirkel, 10 dominostenen.

Aantal onderdelen: 48
Leeftijd: van 2 tot ongeveer 8 jaar
Materiaal: triplexplaat, kunststof, beukenhout

_

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories