Kullerbü Knikkerbaan - uitbreidingsset - hellingen & co

Kullerbü Knikkerbaan - uitbreidingsset - hellingen & co

Staat: Nieuw product

Haba

HAB057

Haba Kullerbü (45)

Hoe hoger... hoe beter, toch? Voeg je graag wat extra hoogte (lees: snelheid!) toe aan je Kullerbü-knikkerbaan? Dan is deze uitbreidingsset Hellingen & co van Haba echt iets voor jullie.

Voeg hem snel toe aan je collectie!

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Handige uitbreidingsset voor de Kullerbü speelset van Haba.

Set van 10 onderdelen, uit beukenhout en kunststof.

Inhoud: 2 S-vormige hellingen, 2 hellingen, 1 zuil, 5 verbindingsstukken.

Afmetingen: 8,5 x 8,5 x 52,5 cm

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Prachtig speelgoed voor kleine bouwmeesters van 2 tot 8 jaar.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30.210.639.31.4
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303053

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories