Een origineel paascadeau met PlanToys

06.03.2023

plan toys cadeau voor pasen paascadeau



Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor je mini? Of wil je de paasmandjes vullen met een klein duurzaam geschenkje? Wat de gelegenheid ook is: PLAN TOYS is altijd een goed idee. Ken je dit wondermooi speelgoedmerk uit Thailand al? Plan Toys maakt sinds 42 jaar duurzaam speelgoed. En als we duurzaam zeggen, dan bedoelen we ook echt duurzaam. Plan Toys speelgoed is steeds gemaakt van duurzame materialen, maar ook hun productiemethoden en mentaliteit ademt, spreekt en leeft duurzaamheid.



Ideaal voor de ontwikkeling van je kind



Het speelgoed van PlanToys is niet alleen leuk om naar te kijken én uiteraard mee te spelen. Bij PlanToys staan duurzaamheid en de ontwikkeling van kinderen ook steeds voorop. Door zich vanaf het ontwerp tot de productie te richten op de veiligheid van kinderen en leeftijdsgrenzen, bevordert deze collectie houten speelgoed zowel de fysieke als de cognitieve ontwikkeling van kinderen.



plan toys easter gift paascadeau pasen



Pioniers in teruggewonnen rubberhout



PlanToys wordt gemaakt met duurzame materialen, waaronder teruggewonnen rubberhout uit Thailand. Wij waren de eerste speelgoedfabrikant die speelgoed maakte door rubberhout te upcyclen van rubberbomen die geen latex meer produceren en anders verbrand zouden worden door er kinderspeelgoed van te maken. Ze hebben ook hun eigen PlanWood: een materiaal gemaakt van de restjes hout die overblijven en dus ook enorm duurzaam is.



plan toys easter gift paascadeau pasenplan toys easter gift paascadeau pasen



Kies jouw favoriet uit de PlanToys collectie



Vele jaren - en awards - later is PlanToys een vaste waarde in onze webshop en raden we je aan de collectie te bekijken als je op zoek bent naar een origineel geschenk, groot of klein. Van een olifant die zelf wandelt tot een duwspeeltje of klein konijn op wielen in deze collectie vind je voor ieder wat wils!

Deze collectie is het bekijken meer dan waard en is vast en zeker een aanrader als je op zoek bent naar een origineel paascadeau voor je kleine konijnen.



plan toys easter gift paascadeau pasenplan toys easter gift paascadeau pasenplan toys easter gift paascadeau pasenplan toys easter gift paascadeau pasenplan toys easter gift paascadeau pasenplan toys easter gift paascadeau pasenplan toys easter gift paascadeau pasenplan toys easter gift paascadeau pasenplan toys easter gift paascadeau pasenplan toys easter gift paascadeau pasenplan toys easter gift paascadeau pasen





Ontdek de collectie van PLAN TOYS >