Gooispel - Ringen werpen

Duurzaam werpspel met 3 doelen en ringen uit touw

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT183

Ringen werpen is een fijn, actief spel van uitstekende kwaliteit. Het is gemaakt van duurzame materialen en motiveert je kind om zich te concenteren en goed te mikken.

Super leuk spelletje om samen met je kindjes te spelen. Zowel binnen als buiten!

28,29 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5652

SamenstellingenHout
CollectieActive Play
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuk spel Ringen werpen van Plan Toys: bestaat uit 6 ringen uit stevig touw voorzien van een kleurmarkering en 3 paaltjes met kleurmarkering. Zet de paaltjes uit elkaar en ga op een afgesproken afstand staan. Te gemakkelijk ga dan verder staan, zo blijft het eindeloos leuk. Je kan dit fijne spel zowel buiten als binnen spelen.

Leeftijd: + 3 jaar

Afmetingen: 10,8 cm diameter x 18 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.72
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/01/2022
Dit artikel heb ik op vraag gekozen.
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/12/2019
Allemaal OK
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.