Kullerbü Knikkerbaan - wiellader

Staat: Nieuw product

Haba

HAB007

Haba Kullerbü (49)

Perfect voor urenlang speelplezier op de Kullerbü knikkerbaan en daarnaast: deze handige wiellader die snel door de banen glijdt en knikkers kan voortduwen of meenemen.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303079

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Kleurrijke wiellader met vliegwielmotor voor een extra hoge snelheid en voor grenzeloos Kullerbü-rijplezier. Deze stoere werfwagen kan knikkers voor zich uit schuiven of in de bak transporteren. Bak met 2 kantelposities

Afmetingen: 6,5 x 9 x 6 cm

Materiaal: kunststof

Het Kullerbü-speelsysteem, weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Prachtig speelgoed voor kleine bouwmeesters vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.060.060.08
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories