Kullerbü Knikkerbaan - themaset hup in de auto

Staat: Nieuw product

Haba

HAB064

Haba Kullerbü (40)

Super fijne instapset om meteen te beginnen bouwen en zelfstandig te spelen.

Ook gemakkelijk om aan te sluiten aan een andere Kullerbü-baan voor variatie en eindeloos spelen.  Handig voor als je al een Kullerbü baan hebt of in de toekomst nog wil uitbreiden.

34,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303088

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Ga voor grenzeloos Kullerbü-rijplezier met deze leuke Hup in de auto-themaset van Haba, met leuk dominosteen-effect. Deze set is makkelijk op te bouwen en heeft een leuk speeleffect met 2 spannende functies: knikkers stappen energiek in de knikkercabrio of suizen – ook zonder voertuig – over de springschans. Kan perfect met alle Kullerbü-speelbanen gecombineerd worden.

Deze set bevat 16 onderdelen. Inhoud: 1 effectelement Hup in de Auto, 1 startersblok, 1 zuil, 3 verbindingselementen, 1 kunststof helling, 1 kunststof eindstuk, 1 rode cabrio, 1 knikker Bert en 5 kleurijke dominostenen.

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Prachtig speelgoed voor kleine bouwmeesters van 2 tot 8 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
32.221.313.71.034
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories