Kullerbü Knikkerbaan - themaset hup in de auto

Staat: Nieuw product

Haba

HAB064

Haba Kullerbü (11)

Super fijne instapset om meteen te beginnen bouwen en zelfstandig te spelen.

Ook gemakkelijk om aan te sluiten aan een andere Kullerbü-baan voor variatie en eindeloos spelen.  Handig voor als je al een Kullerbü baan hebt of in de toekomst nog wil uitbreiden.

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303088

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar
Korting- 40 %

Ga voor grenzeloos Kullerbü-rijplezier met deze leuke Hup in de auto-themaset van Haba, met leuk dominosteen-effect. Deze set is makkelijk op te bouwen en heeft een leuk speeleffect met 2 spannende functies: knikkers stappen energiek in de knikkercabrio of suizen – ook zonder voertuig – over de springschans. Kan perfect met alle Kullerbü-speelbanen gecombineerd worden.

Deze set bevat 16 onderdelen. Inhoud: 1 effectelement Hup in de Auto, 1 startersblok, 1 zuil, 3 verbindingselementen, 1 kunststof helling, 1 kunststof eindstuk, 1 rode cabrio, 1 knikker Bert en 5 kleurijke dominostenen.

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Prachtig speelgoed voor kleine bouwmeesters van 2 tot 8 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
32.221.313.71.034
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories