Kullerbü knikkerbaan uitbreidingsset - Hoge zuilen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB782

Haba Kullerbü (48)

Wil je graag je Kullerbü knikkerbaan nog hoger bouwen en coole constructies maken dan is deze uitbreidingsset hoge zuilen een schot in de roos.

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304800

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar
Hoge zuilen is een uitbreidingsset van Haba's Kullerbü collectie en kan perfect met alle andere Kullerbü-speelbanen gecombineerd worden. 
 
 5 houten zuilen in verschillende hoogtes en 5 verbindingsstukken
 

Aantal onderdelen: 10
Leeftijd: van 2 tot ongeveer 8 jaar
Materiaal: kunststof, beukenhout

_

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories