Kullerbü knikkerbaan - Jonge dieren, kom snel!

Staat: Nieuw product

Haba

HAB936

HABA knikkerbaan (9)

Opgepast, want de boerderijdieren zijn uit hun stallen ontsnapt! De jonge diertjes zijn onopgemerkt op de knikkerbaan geslopen en zijn klaar voor Kullerbü-actie.

Superleuk spel om je fantasie helemaal te laten gaan. 

94,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306019

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Knappe Kullerbü knikkerbaan jonge dieren van Haba is perfect te combineren met alle andere Kullerbü-speelbanen. De knikkerbaan heeft een belletje voor een leuk akoestisch effect en is ook een tof geschenkidee voor de verjaardag.

Leeftijd: 2 tot 8 jaar
Afmetingen: 85 x 60 x 27 cm
Materiaal: acrylnitril-butadieen-styrol-copolymeer, polypropyleen, beuk & triplexplaat
Inhoud:  3 decor dierenstal, 1 knikker kalf Karl, 1 knikker veulen Frida, 1 knikker big Boris, 2 spiraalbochten, 2 stappenbochten, 11 verbindingsstukken, 1 starthelling, 2 decorklemmen, 2 rechte baanstukken, 6 zuilen, 1 omleidingssteen rood.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories