Kullerbü knikkerset - Boerderijdieren

Staat: Nieuw product

Haba

HAB937

Haba Kullerbü (42)

Deze kogelronde vriendjes koe Karla, kat Miri, varken Simon, schaap Selma en paard Fannie willen graag met jou nieuwe avonturen beleven.

Geniet van beestachtig veel pret op de boerderij!

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306020

CollectieKullerbü
TypeKnikkers
Leeftijdvanaf 2 jaar

Beestige Kullerbü knikkerset boerderijdieren van Haba bestaat uit een roze, grijze, groene, witte en gele knikker met telkens een schattig boerderijdiertje op. Past perfect bij de Kullerbü knikkerbanen KegelboerderijKippendomino en Geluidspeelbaan boerderij.

Leeftijd: 2 tot 8 jaar
Afmetingen: 4,6 x 4,6 x 4,6 cm
Materiaal: beuk
Inhoud: 1 knikker koe Karla, 1 knikker kat Miri, 1 knikker varken Simon, 1 knikker schaap Selma, 1 knikker paard Fanni

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories