Kullerbü Knikkerbaan - kiepwagen

Kullerbü Knikkerbaan - kiepwagen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB008

Haba Kullerbü (40)

Extra leuk speleffect voor je Kullerbü speelsysteem: deze vrolijke kiepwagen die moeiteloos ontelbaar veel Kullerbü-knikkers kan laden en lossen!

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303080

Leeftijdvanaf 2 jaar

Voor grenzeloos Kullerbü-rijplezier is er deze stoere kiepwagen die moeiteloos de ene na de andere knikker laadt, meeneemt langs hellingen & dalingen en weer lost wanneer jij het wil. Perfect voor urenlang speelplezier op de Kullerbü knikkerbaan en daarnaast.

Afmetingen: 6 x 8,5 x 5,5 cm

Inhoud: 1 kiepwagen, 1 knikker puin uit kunststof

Het Kullerbü-speelsysteem, weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Prachtig speelgoed voor kleine bouwmeesters vanaf 2 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
67.590.108
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories