MINI Bloomingville

MINI Bloomingville

Filtres
Tri
Filter

Manufacturer

Price

  Net lag je kapoen nog in zijn wieg te slapen en plots staat een flinke peuter voor je neus. Sinds de komst van je kleine (b)engel raast de tijd vliegensvlug voorbij. Oh, wat groeien ze snel op! Reden genoeg om je kind te omringen met de...

  Net lag je kapoen nog in zijn wieg te slapen en plots staat een flinke peuter voor je neus. Sinds de komst van je kleine (b)engel raast de tijd vliegensvlug voorbij. Oh, wat groeien ze snel op! Reden genoeg om je kind te omringen met de allerleukste spullen.

  In het voorjaar van 2015 maakten we reeds kennis met de Mini collectie van Bloomingville. Het najaar betekent nog meer mini-musthaves van dit Deense designlabel. Een grote liefde voor een onbezonnen kindertijd is de drijfveer achter de wondermooie kindercollectie. De Deense illustratrice Nanna Asmussen werkte met Bloomingville samen aan een reeks producten op maat van kleine kiddo's. Ontdek hieronder de volledige Mini collectie met het mooiste tableware, zachtste textiel en nog meer kinderkamer essentials.

  Home is where love is. - Bloomingville

  Lees verder

  Toont 1 - 48 van de 178 items

  Toont 1 - 48 van de 178 items