Crèmekleurige Canadese tent

Leuke speeltent met houten frame

Staat: Nieuw product

Vilac

JT279

Er is één ding dat niet mag ontbreken in je kinder- of speelkamer en dat is een leuke speeltent. Een fijne speelplek die alles kan zijn in de fantasie van jouw kleintje.

Is het goed weer buiten? Dan kan je de kindertent ook buiten op het terras zetten.

53,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : P800201

CollectieOutdoor
TypeTipi's/Speelhuisjes
KleurCrème
Leeftijdvanaf 3 jaar

Crèmekleurige Canadese tent van VILAC met houten frame, raampje en deur die je kan 'sluiten'. Perfect plekje om je te verstoppen of heerlijk te spelen.

Afmetingen: 115 x 100 x 108 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

VILAC dat is kleurrijk, klassiek en toch tijdloos speelgoed voor kinderen die graag volop spelen, beleven en fantaseren. Een perfecte match met de speelgoedcollectie van De Kleine Zebra. Hun collectie van rollenspeelgoed, spelletjes, buitenspeelgoed, originele cadeaus & accessoires wordt ontworpen in het hart van de Jura (Frankrijk) en zal menig kinderhart moeiteloos veroveren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!