Tentbouwsysteem PL-UG tent kit - Extra

Uitbreidingsset om kampen te bouwen, zowel binnen als buiten

Staat: Nieuw product

PL-UG

KZ26596

Bouw je eigen tent met PL-UG, de tent experts uit Engeland. Met behulp van meubels vensterbanken, ramen, bomen, takken,… maak je in een...

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Bouw je eigen tent met PL-UG, de tent experts uit Engeland. Met behulp van meubels vensterbanken, ramen, bomen, takken,… maak je in een vingerknip je eigen schuilplaats. Binnen of buiten, met het tentbouwsysteem van PL-UG start je overal een nieuw avontuur. Hoe werkt het? Heel eenvoudig: zoek, kies en bouw!

Zoek voorwerpen waaraan je de PL-UG componenten kan bevestigen, kies de tools die je nodig hebt en bouwen maar! Deze set bevat 3 klemmen voor tafels, 3 haken voor stoelen, 2 zuignappen voor ramen, 6 grips voor de lakens, 4 haringen voor in de grond en 1 Keep out! bord. Alle componenten kan je onderling verbinden en bevestigen aan verschillende voorwerpen in het huis.

Het enige wat je zelf nog nodig hebt, is een oud laken dat kan dienen als zeil en niet te vergeten: jouw verbeelding! Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.48
PL-UG - Bouw je eigen tent met PL-UG, de tent experts uit Engeland. Met behulp van meubels vensterbanken, ramen, bomen, takken,… maak je in een vingerknip je eigen schuilplaats. Binnen of buiten, met het tentbouwsysteem van PL-UG start je overal een nieuw avontuur. Hoe werkt het? Heel eenvoudig: zoek, kies en bouw! Zoek voorwerpen waaraan je de PL-UG componenten kan bevestigen, kies de tools die je nodig hebt en bouwen maar! PL-UG komt met drie kits, gaande van een basis set tot een superdeluxe uitbreiding. Elke kit bevat minstens enkele klemmen voor tafels, haken voor stoelen, zuignappen voor ramen, grips voor lakens en een Keep out! bord. Alle componenten kan je onderling verbinden en bevestigen aan verschillende voorwerpen in het huis of de tuin. Het enige wat je zelf nog nodig hebt, is een oud laken dat kan dienen als zeil en niet te vergeten: jouw verbeelding!