Indianen speeltent - Pastel*

Staat: Nieuw product

Sebra

Niets is leuker dan een eigen plekje hebben waar je lekker kan wegdromen. In een speeltent kunnen kleine kiddo's hun dromen najagen of rustig een...

179,00 €

143,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9980

STOP/FINISTOP
Niets is leuker dan een eigen plekje hebben waar je lekker kan wegdromen. In een speeltent kunnen kleine kiddo's hun dromen najagen of rustig een boekje lezen. De speeltent van Sebra komt in zachte pastelkleuren en is gemaakt uit 100% katoen. De tent blijft rechtstaan dankzij vier houten stokken. Kleed de speeltent verder aan met zachte kussens & knuffels en jouw kleine dromer heeft in een vingerknip zijn eigen stekje! Keuze tussen twee uitvoeringen. Afmetingen. 130x130x120 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1301301202.5
Sebra Interior maakt prachtig Deens design . Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.