Jumpsuit met hoodie en teddy voering - Bladroze

Staat: Nieuw product

Pigeon

Superstylish in de sneeuw! (69)

Hou je baby lekker warm en knus met dit babypakje met fluwelen voering en romantische blaadjesprint.

Zacht, comfortabel en warm tijdens de wintermaanden. Met de drukknoopjes vooraan kan je deze jumpsuit makkelijk aan- en uitdoen.

54,95 €

38,46 €

Zet op mijn verlanglijstje

Korting- 30 %
STOP/FINISTOP

Cosy jumpsuit met kap Bladroze van Pigeon is een fijn babypakje met zachte teddy voering aan de binnenkant. Sluit makkelijk met de drukknopjes, ook de kap kan ook open: lekker handig voor als je kleintje neerligt. De stof aan de broekspijpen kan je eventueel omvouwen om ook de voetjes van je baby warm te houden.

  • is gemaakt GOTS gecertificeerd katoen
  • heeft een warme voering
  • houdt de lichaamstemperatuur van je baby stabiel

Materiaal: GOTS gecertificeerd biologisch katoen
Maten: 0-5 maanden, 6-12 maanden & 12-18 maanden
Wasadvies: Machinewasbaar op 30° C - Niet drogen in de droogkast

_

Met een voorliefde voor mooie ontwerpen, stoffen en een mooie wereld maakt Pigeon Organics, uit het Engelse Oxford, prachtige collecties voor kleine mensjes. Zo hebben ze echte klassiekers en hippe seizoenscollecties en willen daarmee niet de wereld maar wel jouw hart veroveren. Kortom een mooi merkje, op een mooie manier gemaakt, allemaal uit biologisch materialen en GOTS gecertificeerd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
223570.6
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes. Allemaal felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.
Collectie Superstylish in de sneeuw!
Inspiratie en stories