Adventskalender - In Fairy Town

Creatieve kerstkalender om elk jaar opnieuw te gebruiken

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP011

Fabelab kerstcollectie (18)

Wat is er leuker dan aftellen naar kerstmis? Het wordt vroeg donker, en dan is het extra gezellig binnen, samen met je kleintje(s) knutselen.

Je kan deze adventskalender samen met je kinderen in elkaar steken en decoreren. Bij de kalender worden 6 vellen stickers geleverd, zodat je je verbeelding speels de loop kan laten.

47,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3703123099

CollectieFabelab Christmas
TypeKerstversiering
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %

In Fairy Town kerstkalender van Fabelab kan je elk jaar opnieuw gebruiken. Elk jaar kan je de zakjes te vullen met een kleine verrassing, zoals chocolade, snoep, potloodjes, armbandjes, snoep en andere hebbedingen, recht uit het hart. Of maak er een echte schattenjacht van, en stop in elk zakje een papiertje met daarop aanwijzingen naar de vindplaats van je cadeautjes.

Heb je zin om meer uit deze adventskalender te halen, dan kan je er een echt 3D kerstdorp van maken, kijk even op deze blogpost hoe je hiermee aan de slag kan

De hele set bestaat uit 24 papieren enveloppen, 6 sticker vellen, touw in organisch katoen en 24 houten clips.

Afmetingen: 3 formaten enveloppes: 24 x 9.5 cm, 18 x 14 cm en 18 x 11.5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
FABELAB - Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Multifunctionele kinder accessoires en speelgoed Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids . In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd! Rainbow Valley Collection Zoals de naam van de collectie het al zegt, bevat deze collectie wondermooie spulletjes in de kleuren van de regenboog. Elke stuk is vervaardigd uit puur en ongebleekt organisch katoen en voegt een warm sfeer toe in huis. De Rainbow Valley collectie  doet kinderen dromen en genieten van ongekende magie. Dragon Mountain Collection Deze stoere collectie Dragon Mountain  is voor de echte mini ridders en draakjes. Van zachte popjes en knuffels tot coole drakenvleugels en ridderzwaarden. Een super toffe collectie om te ontdekken en de fantasie helemaal te laten gaan! Enchanted Forest Collection Welkom in de Enchanted Forest  van FABELAB! In deze collectie kom je sprookjesachtige figuren uit het bos tegen zoals een knuffel vosje of paddestoel kussen. Stuk voor stuk in prachtige boskleuren. Lucky Ocean Collection Laat je meeslepen door de magische golven van deze prachtige Lucky Ocean Collectie ! Deze FABELAB-collectie zit vol met zeedier knuffels en speelgoed, zachte lakens en doeken, en andere prachtige accessoires. Deze spulletjes in wondermooie blauwtinten brengen je helemaal in strandsfeer!
Collectie Fabelab kerstcollectie
Inspiratie en stories