Let's decorate met onze magische kerstcollectie

12.12.2019

De kerstboom staat vast al, maar misschien kan je huis nog wel een extra kerst touch gebruiken. Zo zijn de kerst SONNY ANGELS gisteren aangekomen voor wie een beetje geluk kan gebruiken deze kerstperiode. De kersttafel moet nog versierd worden dus kijk zeker eens naar de tafeldecoratie en crackers van MERI MERI en we hebben ook fijne sneeuwbollen van BLOOMINGVILLE MINI die wél voor een witte kerst zorgen. En dan zag je onze kerststalletjes (om mee te spelen) nog niet. We maakten een fijn moodboard om je in de sfeer te brengen. De rest is aan jou.

De Kleine Zebra kerstinspiratie

Knappe slingers, fijne bordjes, party crackers als klein geschenkje voor je gasten, een fijne diadeem om je feestoutfit compleet te maken of een kerststal waar je kapoen wél mag aan komen. Laat je gaan het is niet voor niets de gezelligste periode van het jaar!

kerstversiering kerst met kindjes kerstsfeer originele kerstdecoratie de kleine zebrakerstspullen kerstdecoratie versiering kinderne de kleine zebrakerstspullen kerstdecoratie versiering kinderne de kleine zebrakerstspullen kerstdecoratie versiering kinderne de kleine zebrakerstspullen kerstdecoratie versiering kinderne de kleine zebrameri meri kerstcollectiekerst sonny angels limited edition gelukspopjeskerstversiering de kleine zebra kerstmis met kindjes vieren

Ga voor een stijlvolle kerst met onze fijne kerstfdeco en feestelijke accessories >