Bloom 3 in 1 babymat - Meadow green

Ga van zacht speelkleed naar hip babynestje in enkele seconden

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO071

Baby's groeien zo snel, laat ze openbloeien in dit prachtig groen speeltapijt uit biokatoen.

Wanneer de bloemblaadjes omhoog staan, vormen ze een veilig ligbed voor je baby, met zachte bumpers om ze te beschermen. Als de bloemblaadjes in bloei staan, gaat het speelkleed open en worden de stootranden neergelaten, waardoor een groot, comfortabel speelmat voor kleintjes ontstaat. Perfect voor tummy time, om onder toezicht te spelen en op ontdekkingstocht te gaan.

119,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301602

CollectieBloom
TypeBaby nestjes
KleurGroen

De Play&Go Bloom Meadow Green is een uniek 3-in-1 speelkleed dat meegroeit met je kind. Het heerlijke design van de populaire babymat kreeg een nieuwe add-on dankzij de hoge randen om de speeltapijt om te toveren van zachte speelplek tot een cosy babynestje en opbergoplossing.

De Play&Go Bloom past perfect in elke moderne kinderkamer of speelkamer. Zijn je baby's geen baby's meer, dan wordt het een ideale opbergoplossing voor al het favoriete speelgoed of de knuffelcollectie van je kind(eren) en zo blijft alles op één plek!

De Bloom is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen dankzij de afzonderlijke draagriemen. Het biedt een vertrouwde ruimte voor je baby, en is ook makkelijk mee te nemen op verplaatsing, vakantie of als je mini gaat logeren.

Gemakkelijk te gebruiken: Om van speelkleed naar babybox/opberger te gaan, til je de blaadjes eenvoudig op door zachtjes aan de touwtjes te trekken. Plaats de touwtjes in de zak. Je Play&Go Bloom is klaar voor gebruik.

Materiaal buitenkant: 100% biologisch katoen • vulling: gemaakt van gerecycled PET
Afmetingen: Opstaande bloemblaadjes: 76 cm breed, 27 cm hoog • In bloei: 130 cm • Dikte: +- 5 cm

_

PLAY & GO is één van onze favoriete Belgische merken die al jaren gezinnen verrassen met innovatief design. Hun producten zijn functioneel, onmisbaar én leuk. Voor groot en klein.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!