Badjas Tiger - Ochre

Okergele tijger badjas met drukknoopjes en riem

Staat: Nieuw product

Roommate

Welcome to my jungle! (373)

Waar is mijn badjas! Deze vraag zal je veel horen als je dit badlinnen in huis haalt.

Een badjas op maat van de allerkleinsten met handige drukknoopjes - dus geen openvallende kamerjassen meer - en riem, met geborduurde tijgersnoet en schattige oortjes. Wij zijn fan, jouw mini vast ook!

60,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1004937

TypeBad- en kamerjassen
KleurMosterdgeel
DiertjesTijger

Badjas Tiger Ochre van ROOMMATE houdt je kleintje warm en droog na een badje, douche of zwembeurt. De roze kamerjas voor kinderen is afgewerkt met druknoopjes, een riem en geborduurd tijgergezicht op de kap.

Maten: 1-2 en 3-4 jaar
Materiaal: 100% organisch terry katoen, geborduurde details, met GOTS-label
Wasadvies: wassen in de machine op max 30°C, niet bleken, uit direct zonlicht laten drogen aan de lucht

_

Het Deense merk Roommate staat voor speels Deens design. Ze bestaan sinds 2006, ontwerpen producten die volledig afgestemd zijn op je kinderen en tegelijk naadloos passen in je eigen interieur. Ook mooi meegenomen: alles is gemaakt uit organische materialen en draagt het GOTS label.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Roommate - Een designmerk uit Kopenhagen met speelse kinderkamer accessoires, dat is Roommate! Beddengoed, kussens, lampen, maar ook poefs, kapstokken en opbergers in een creatief, universeel design trekken zowel jong als oud aan. Duurzame deco artikelen voor de kinderkamer Omdat kinderen zich graag in elke hoekje van het huis installeren, zorgt Roommate ervoor dat ieder item niet alleen in de kinderkamer, maar ook in de rest van het huis past. Daarnaast draagt dit Deense label het gebruik van kwalitatieve en milieuvriendelijke materialen hoog in het vaandel. Zo is de textielcollectie vervaardigd uit 100% biologisch katoen (GOTS-gecertificeerd). Roommate Tropical Collectie Waan je helemaal in de tropische savanne met de Tropical Collection van Roommate. Deze collectie heeft super leuke deco spulletjes voor in de kinderkamer. Van zachte bedlakens en knuffels tot dromerige klamboes en tipi tenten. Maak van de kamer een waar slaap- en speelparadijs van! Kleurrijke Opbergers Collectie Ligt jouw huis ook vol knuffels, jassen, boeken en ander speelgoed? Dankzij de multifunctionele opbergers  van Roommate ruim je alles in een oogwenk op. De opbergers komen in allerlei vormen en kleuren.Van wandplankjes en magnetisch borden tot multi-boxen en kapstokken. Ontdek ze allemaal!
Collectie Welcome to my jungle!
Inspiratie en stories