Panorama behang - Jungle black

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML066

Welcome to my jungle (55)

Ga volledig op in de urban jungle trend en tover de kinderkamer om tot een gezellige jungle. Dit behang is een echte eyecatcher en geeft elke kamer een unieke sfeer.

In de lucht, in de strijken, in het water en de bomen, .... overal zie je kleurrijke jungledieren. Hoeveel tel jij er?

125,00 €

100,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PPP02

TypeBehangpapier
KleurZwart
ThemaTrip rond de wereld
STOP/FINISTOP

Knap panorama behang Jungle Black van het Franse Mimi'lou. Een mooi tafereel om een kale muur op te vrolijken en de juiste sfeer in de kinderkamer te zetten. Alleen voor écht originele kamertjes! Van dit design is ook een cremekleurige versie verkrijgbaar.

Afmetingen: breedte panorama 200 cm breed x 250 cm hoog - afmetingen rol: 50 cm x 10 m

Materiaal: semi satijnen, non-woven vliesbehang 150 g - afwasbaar - geprint met milieu vriendelijke inkt

De MIMI'lou panorama's maken een kale muur instant trendy. De prent bestaat uit verschillende stroken van 50 cm breed die je makkelijk op de muur kan positioneren en behangen.

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje dat op enkele jaren tijd is uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merk met knappe muurstickers, fijne posters, panorama behang en allerlei mooie items geïnspireerd op de rijke verbeeldingswereld van onze kleintjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
65060.829
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories