Witte glitter bolero - Sterre

Luxueuze verkleedcape voor op je prinsessenjurk

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (116)

Deze prachtige witte bolero is perfect om jouw mooie prinsessenjurkje een extra touch te geven. Ook ideaal om aan te doen wanneer je het een beetje koud krijgt.

Perfect combineerbaar met de Sterre jurk uit de Souza collectie.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100838

PersonagePrinses/Koningin
TypeVerkleedaccessoires
KleurWit

Witte glitter bolero Sterre van Souza for Kids. Deze knappe verkleedcape is een lekker warm en luxueus accessoire voor jouw prachtige Sterre prinsessenjurk.

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
304040.16
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories