Cross body tasje - Lama

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR536

Lama's zijn cute en helemaal on-trend, dus dit prachtig speeltasje is super stijlvol!

Prachtig ontworpen en gemaakt van een pluche stof, schattige gestikte details, gouden teugels, kleurrijke pompons en kwastjes. Hipper dan hip en leuk om cadeau te doen aan een mini lama-fan.

25,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 196242

CollectieLama
TypeHandtassen
KleurWit

Super cute handtasje Lama uit de collectie van Meri Meri, makkelijk aan je schouder of cross body te dragen. Een uniek accessoire uit de edy collectie van dit top feestmerk.

Materiaal: gevoerd pluche met katoenen poten en oren - crossbody neon koordband- neon ritssluiting - gebroduurde details - gouden teugels met pompon en fluo kwastjes
Afmetingen: 19,1 x 26,7 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.