Lichtroze Toverstaf - Alexandra

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA594

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (140)

Een magische musthave voor de echte feeën en prinsessen! Met deze prachtige toverstaf betovert jouw kleine meid iedereen in haar buurt.

Perfect om die leuke prinsessen look te vervolledigen.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105688

PersonageFee/Elf
TypeToverstafjes
KleurRoze

Lichtroze toverstaf met linten van Souza for Kids. Dit magisch toverstokje in het prachtige roze heeft zwierige linten in verschillende kleuren. Een onmisbaar accessoire van Souza for Kids voor elke kleine fee of prinses.

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
103020.03
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories