Blauwe punthoed

Unieke heksenhoed met zilveren sterren en rushes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR800

Meri Meri Halloween (58)

Zijn het de ruches op de rand van fonkelblauw fluweel en glanzend gouden lamé, de sterren of het volledige plaatje?

Deze punthoed is een essentieel accessoire voor Halloween, of om toe te voegen aan je verkleeddoos voor fantasierijk spel op elk moment van het jaar.

45,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 217900

PersonageHeks/Tovenaar
CollectieHalloween
TypeVerkleedaccessoires
KleurBlauw

Blauwe punthoed uit de Halloween collectie van Meri Meri met ruches details, geeft je meteen een unieke look of je nu Halloween gaat vieren of je gewoon wil verkleden. Dit verkleedaccessoire is gemaakt uit donkerblauw fluweel, met gouden details, glittersterren en rushes.

Leuke tip: maak de look compleet met de bijpassende verkleedcape en toverstaf.

Materiaal: de hoed is gemaakt van zacht blauw fluweel - afgewerkt met gouden glittersterren - met stoffen voering om vorm en ondersteuning te geven - elastische fluwelen band - klittenbandsluiting

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 33 x 30,5 x 33 cm

_

Meri Meri is een musthave om je Halloween echt uniek te maken. Ze hebben prachtige feestaccessoires en griezelige tafeldecoratie die je feestje af maken en ook voor prachtige Halloween outfits ben je bij hen aan het juiste adres, met unieke details en originele looks. Laat je inspireren door de roaring 20s met hangende skeletten, slingers van crêpepapier en een lachende line-up van retro Halloween-motieven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories