Petit Home jongetjes popje - Victor

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ27307

PETIT HOME by Djeco (7)

Dit poppenhuispopje Victor uit de Petit Home collectie van Djeco wil graag in jouw poppenhuis komen wonen. Heb jij nog een plekje?

11,95 €

8,37 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07808

CollectieDoll's House
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
STOP/FINISTOP

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Leuke gelede pop uit de Petit Home-serie ! Victor heeft een mooi gezicht met delicate gelaatsuitdrukking. Hij is sportief en heeft volledig beweegbare gewrichten. Dit popje meet 9cm. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar. Opgelet: skatebord en bal NIET inbegrepen.

Waarschuwing: kleine onderdelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.615.63.50.065
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en stories