Micro step Sprite - Neochrome LED

Aluminium instap-step met 2 wielen en leuke LED lichtjes, vanaf 5 jaar

Staat: Nieuw product

Micro

OY546

Rainbowlove (59)

Op zoek naar een leuke step voor je kind? Dan is deze neochrome Micro Sprite hét perfecte model om te starten: super licht in gewicht en voorzien van een praktisch vouwsysteem. Maar vooral ook met lichtjes in de voor- en achterwielen voor extra flair en zichtbaarheid!

Ook voor de Micro Sprite gebruikt Micro enkel de beste wielen en wiellagers. Dat zorgt ervoor dat de Sprite Micro step geruisloos en véél beter bolt dan elke andere step.

149,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SA0237

CollectieMicro Sprite
TypeSteps
KleurMeerkleurig

Micro step Sprite Neochrome LED van MICRO is ontworpen voor de beginnende steprijder. De lichtgewicht step is gemaakt uit aluminium en is uiterst eenvoudig in gebruik. Met een maximum gewicht van 100 kg en een verstelbaar stuur zijn de Sprite step en Cruiser step geschikt voor bijna iedereen – vanaf 5 jaar tot tiener, en van jongvolwassen tot 100 jarige. Deze aluminium Micro step met regenboog effect is licht van gewicht, gemakkelijk op te vouwen (dit is geen stuntstep) en heeft een verstelbaar stuur: 65-95 cm

  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 5 jaar tot ...
  • Hoge kwaliteits PU wielen
  • Lichtgewicht: 2,7 kg
  • Grotere 145mm wielen
  • Stuur is verstelbaar in hoogte
  • Inklapbaar

_

Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen en zijn al vaak bekroond met prijzen voor het design en de functionaliteit. Maar het belangrijkste is dat ze plezier, geluk én een glimlach hebben gebracht op ieders gezicht - de kinderen, de ouders en het onze!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De Zwitserse  MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen van 1 tot 12 jaar . De Award-winning steps met 3 of 2 wielen  zijn gemaakt van  ongeëvenaarde kwaliteit. En zorgen voor eindeloos veel plezier. Better urban lifestyle voor coole kiddos De Micro kinderstepjes zijn er in verschillende maten, kleuren en modellen. Het is niet gewoon speelgoed maar een degelijke musthave die ook sportiviteit brengt en duurzaam is. Een Micro stepje kan je gerust doorgeven aan broertjes of zusjes, neefjes, of nichtjes ...  H et eerste 3-wielige 'Kickboard' is door Micro in 1999 ontworpen voor volwassenen. Kinderen vinden het surfgevoel van je gewicht gebruiken om te sturen echter geweldig. Het gepatenteerd design zorgt voor veel stabiliteit en geeft vertrouwen aan je mini. Stoer, stevig met een hoge mate van fun. Daarnaast hebben zijn er ook tweewielsteppen en fijne accessoires. Ontdek de collectie van Micro bij De Kleine Zebra!
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories