Meet BEBIO, lief voor jezelf en de planeet!

14.02.2020

Ecologie: een trend? Iedereen heeft er de mond van vol en het is goed voor de natuur maar vooral ook voor jezelf. Want natuurlijke materialen en ingrediënten zijn lief voor je huidje gezondheid en bijgevolg ook voor de planeet.

Bij De Kleine Zebra kiezen we bewust voor mooie merken die zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruiken. Tof + eco ligt bij ons in de bovenste schuif, met o.a. NOBODINOZFRESKERGOPOUCHATTITUDE zetten we die visie kracht bij. En zo willen we je vandaag laten kennis maken met een Belgisch merkje dat betaalbare natuurlijke eco producten voor de allerkleinsten maakt, meet BEBIO!

bebio eco edit de kleine zebra ecologische baby verzorging

Van liniment, een langvergeten wondermiddeltje uit grootmoeders keuken, tot hyper-innovatieve eco luiers en zo veel meer ... We stellen het BEBIO gamma graag aan jullie voor in deze speciale eco edit blogpost.Maak kennis met het BEBIO gamma


BEBIO is een op en top Belgisch merk dat natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s, kinderen en hun ouders maakt. Het hele gamma worden ontwikkeld met respect voor mens en milieu, in de breedste zin van het woord.

bebio gamma biologische was en verzorgingsproducten voor het hele gezin

Het doel van Bebio: gezonde, leuke en betaalbare producten produceren die beschikbaar zijn voor iedereen. Vrij van nare stoffen, chemicaliën en gemaakt met 100% duurzame ingrediënten.

bebio gamma biologische was en verzrogingsproducten voor het hele gezin

bebio gamma biologische was en verzrogingsproducten voor het hele gezin Ontdek het BEBIO gamma van natuurlijke producten > NIEUW IN HET BEBIO GAMMA: Ecologische wegwerpluiers


Als het om de verzorging van je baby gaat, wil elke ouder het allerbeste. Standaard kiezen vele ouders voor de traditionele luiers uit de supermarkt maar gaandeweg ontdek je vaak toch dat er vele alternatieven zijn :-)

De keuze voor eco-wegwerpluiers is er eentje voor je kind én voor de planeet. Want of je nu een veilige en gezondere keuze voor je kindje wil maken, of je op zoek bent naar een duurzamer alternatief voor luiers uit de supermarkt of zijn wasbare luiers voor jou niet (altijd) haalbaar, één ding is zeker: ecologische wegwerpluiers zijn even absorberend en comfortabel als traditionele luiers maar hebben zoveel veel meer aan jou en je kindje te bieden.

De absorberende kern is gemaakt uit natuurlijke cellulose die chloorvrij gebleekt is en draagt het FSC-keurmerk. Deze eco-luiers zijn ontworpen in België en geproduceerd in Frankrijk. De nieuwe luiers van BEBIO zijn dermatologisch en hypoallergeen getest, zijn er in 5 maten van newborn tot 25 kg en laten de huid van uw baby'tje ademen.

ecologische wegwerpluiers bebio belgische makelijk de kleine zebraOntdek de eco luiers van BEBIO >Wie weet trekt deze collectie biologische verzorgingsproducten je wel over de streep om voor ecologische producten te kiezen. de BEBIO lijn vindt je nu ook bij DE KLEINE ZEBRA en wordt in de toekomst nog aangevuld met extra items die de verzorging van de allerkleinsten en je hele gezin ten goede komen. Zeker een merkje om in de gaten te houden!