Ecologische babydoekjes met liniment - 40 stuks

Pack van 40 natte doekjes met verzachtende liniment

Staat: Nieuw product

Bebio

5413393001328

Alles voor een succesvolle potjestraining! (22)

Hoeveel luiers verschoon je per dag? Minstens 5? Tijd dus om te kiezen voor natuurlijke babydoekjes, vrij van nare stoffen en met verzachtende werking voor die frêle babybilletjes.

5,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

Pack van 40 ecologische babydoekjes met liniment van het Belgische merk BEBIO zorgt voor zachte en propere billetjes na elke luierwissel. Deze natte doekjes zijn verrijkt met biologische olijfolie en geschikt vanaf de geboorte. Ze zijn ook 100% biologisch afbreekbaar

Materiaal: 100% bio-katoen & 100% biologisch afbreekbare vezels • Lotion met bio olijfolie en bio kamillewater • Recyclebaar verpakking

_

BEBIO wil op een eerlijke manier vrolijke producten maken die betaalbaar zijn voor iedereen. Het gamma voor jonge gezinnen bestaat uit: vochtige doekjes, wasgel, liniment, billenbalsem en zoveel meer. De producten hebben steeds een speels design en een onberispelijke samenstelling.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .
Collectie Alles voor een succesvolle potjestraining!
Inspiratie en stories