Eco-Babydoekjes reisverpakking - 10 doekjes

Staat: Nieuw product

Bambo Nature

WM001

Ideaal voor onderweg: een zakje van 10 Bambo Nature Babydoekjes in reisformaat.

Niet meer sleuren met die zware verpakkingen en toch altijd wat doekjes bij de hand om je kleintje te verschonen zonder zorgen.  Makkelijk voor in je handtas of wanneer je licht reist en geen hele zware verschoningstas wil meesleuren.

0,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Milieuvriendelijke en dermatologisch getestte billendoekjes in een handig zakje in reisformaat met 10 Bambo Nature Babydoekjes.

  • Prettig schoonmaken met een hydraterend effect.
  • Zacht, veilig voor de huid en voorzien van het Nordic Ecolabel.
  • Bevatten geen parfum, kleurstoffen of parabenen.
  • Bambo Nature billendoekjes zijn goedgekeurd door de Deense Astma & Allergie Vereniging en zijn gegarandeerd veilig voor de tere babyhuid.

Wil je het beste voor je baby maar ook voor de natuur, dan zijn de producten van Bambo Nature echt iets voor jou! Een ideaal alternatief als je rekening houdt met de natuur en het milieu, maar het wassen en drogen van wasbare luiers en doekjes net iets te veel gedoe vindt. De nieuwe generatie van eco-vriendelijke babyluiers en Bambo Nature billendoekjes dragen het Nordic Ecolabel - dat is het Scandinavische keurmerk voor duurzame producten-  dat maakt ze niet alleen duurzaam maar ook helemaal veilig.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15920.05
Bambo Nature - Wil je het beste voor je baby maar ook voor de natuur, dan zijn de producten van Bambo Nature echt iets voor jou! Een ideaal alternatief als je rekening houdt met de natuur en het milieu, maar het wassen en drogen van wasbare luiers en doekjes net iets te veel gedoe vindt.Ecologische luiers voor de gevoelige babyhuidDeze nieuwe generatie van eco-vriendelijke babyluiers zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout en de beste keuze voor de kwetsbare babyhuid met perfecte fitting en speciale extra ademende AirPlus folie. De Bambo Nature billendoekjes zijn dermatologisch getest en dragen net als de Bamboo Nature luiers het Nordic Ecolabel - dat is het Scandinavische keurmerk voor duurzame producten-  dat maakt ze niet alleen duurzaam maar ook helemaal veilig.