Verzorgende Calendula baby billenbalsem - 75 ml

Absorberende zinkoxide voor een natuurlijke billenverzorging

Staat: Nieuw product

Weleda

HA032

Rode billetjes, wij zijn geen fan en jij vast ook niet. Gelukkig is er deze verzachtende billenzalf met zinkoxide die de geïrriteerde huid intensief verzorgt en rode billetjes helpt herstellen.

Zuivere bijenwas en wolwas vormen een dun natuurlijk laagje dat de huid tegen vocht beschermt zonder deze af te sluiten. En dat allemaal 100% natuurlijk!

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 27.12.06

Deze Calendula beschermende balsem van Weleda is rijkelijk aan te brengen. Ze beschermt de billetjes van je baby, bevat verschillende verzachtende stoffen en voorkomt rode billetjes.

  • Helpt de babybillen herstellen
  • Beschermt tegen luieruitslag en vocht
  • Met zinkoxide, extract van biologische Calendula en kamille

De mengeling van zoete amandelolie en sesamolie van biologische kwaliteit, hebben een gunstige werking op het herstel van de huid. Het Calendula extract van bio-dynamische kwaliteit en kamille van biologische kwaliteit hebben een verzachtende invloed op de roodheid van de huid. De zinkoxide geeft een extra beschermlaag en werkt absorberend. Tenslotte is er de bijenwas die versterkt en eveneens zorgt voor een extra beschermlaag.

Calendula beschermt en kalmeert

Calendula is het hoofdingrediënt van deze babyverzorging. Deze plant staat bekend om haar herstellende kracht en heeft een beschermend, verzorgend en kalmerend effect op de huid van jouw baby.

Mooi, puur, en vol zonneschijn. Calendula staat symbool voor dankbaarheid, genegenheid en liefdevolle herinnering.


Samenstelling: water, zoete amandelolie, sesamolie, zinkoxide, bijenwas, lanoline, glyceryl stearate, ​leem, Calendula extract, Kamille extract, Etherische olie van echte lavendel, zonder bewaarmiddelen (geen parabenen), geen kleurstoffen, zonder minerale oliën, zonder synthetische parfums. Niet getest op dieren​.

Gebruik: Je kan de billenzalf preventief gebruiken: ze beschermt de tere huid en voorkomt roodhuid dat kan ontstaan door de wrijving in de luier. Maar ook als verzorging, ter verzachting en bij rode billetjes herstelt ze de gevoelige huid op natuurlijke wijze.

Inhoud: 75 ml

_____

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.140.040.11
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.