Duurzame Babydoekjes - 80 stuks

Staat: Nieuw product

Bambo Nature

HA962

Billendoekjes die lief zijn voor het tere babyhuidje ... én voor het milieu: dat zijn de Bambo Nature babydoekjes.

Het is de veiligste en meest duurzame keuze als het om natte doekjes gaat. Ze hydrateren goed, zijn helemaal vrij van giftige stoffen en komen in een handige, hersluitbare verpakking.

3,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Milieuvriendelijke en dermatologisch geteste billendoekjes van Bambo Nature. Zacht, veilig voor de huid en voorzien van het Nordic Ecolabel, wat ze veilig en duurzaam maakt. Bambo Nature billendoekjes zijn goedgekeurd door de Deense Astma & Allergie Vereniging en zijn gegarandeerd veilig voor de huid.

  • Prettig schoonmaken met een hydraterend effect
  • Zonder parfum, kleurstoffen of parabenen
  • Veilig voor de tere babyhuid
  • makkelijk te hersluiten verpakking van 80 doekjes.

 

Wil je het beste voor je baby maar ook voor de natuur, dan zijn de producten van Bambo Nature echt iets voor jou! Een ideaal alternatief als je rekening houdt met de natuur en het milieu, maar het wassen en drogen van wasbare luiers en doekjes net iets te veel gedoe vindt. De nieuwe generatie van eco-vriendelijke babyluiers en Bambo Nature billendoekjes dragen het Nordic Ecolabel - dat is het Scandinavische keurmerk voor duurzame producten-  dat maakt ze niet alleen duurzaam maar ook helemaal veilig.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151070.39
  • Door Anonymous A.
  •  de 11/06/2020
Besteld voor baby van collega. Kan daarom product niet beoordelen.
Bambo Nature - Wil je het beste voor je baby maar ook voor de natuur, dan zijn de producten van Bambo Nature echt iets voor jou! Een ideaal alternatief als je rekening houdt met de natuur en het milieu, maar het wassen en drogen van wasbare luiers en doekjes net iets te veel gedoe vindt.Ecologische luiers voor de gevoelige babyhuidDeze nieuwe generatie van eco-vriendelijke babyluiers zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout en de beste keuze voor de kwetsbare babyhuid met perfecte fitting en speciale extra ademende AirPlus folie. De Bambo Nature billendoekjes zijn dermatologisch getest en dragen net als de Bamboo Nature luiers het Nordic Ecolabel - dat is het Scandinavische keurmerk voor duurzame producten-  dat maakt ze niet alleen duurzaam maar ook helemaal veilig.