Ecologische babydoekjes: Aloë Vera & Kamille - 72 doekjes

Natte doekjes uit 100% bio afbreekbare vezels

Staat: Nieuw product

Bebio

5413393001007

Alles voor een succesvolle potjestraining! (22)

Er zijn heel wat natte doekjes op de markt maar weet je ook altijd wat erin zit? Met deze ecologische babydoekjes maak je een zekere en gezonde keuze!

Ze bestaan uit 100% bio afbreekbare vezels. De verpakking is recycleerbaar.

4,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

72 ECO-SENSITIVE babydoekjes voor de gevoelige huid van baby's en jonge kinderen. De gebruikte stoffen zijn biologische aloë vera, biologische kamille, cumaru-olie. Deze stoffen voeden en hydrateren de huid dankzij een formule dat voor 99,5% afkomstig is van natuurlijke oorsprong. Ze werkt kalmerend en verzachtend. Het soepel en sterk doekje bestaat uit 100% bio afbreekbare vezels.

Heeft een natuurlijk, delicaat en aangenaam discreet parfum. De meest ecologische doekjes op de markt!

  • Belgisch ontwerp
  • Geproduceerd in Europa (Italie)
  • Biologische afbraak: geen negatieve effecten bij composthopen, niveau van zware metalen is minimaal, geen negatieve effecten bij de kwaliteit van de compost.
  • Het papier, deksel en etiket van het deksel bestaan uit plastiek en een oxo-biologisch afbreekbare stof, gemengd met additieven die de kwaliteit van de afbreekbaarheid verhogen.
  • Dermatologisch getest
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Kan zonder gevaar gebruikt worden voor handen en mond (extern gebruik)
  • Zonder: PEG, PARABENS, PHENOXYETHANOL, FORMALDEHYDE DONORS, SLES, SLS, ALCOHOL, BRONOPOL & OGM
  • Gecertificeerd COSMOS Natural
  • Gecertificeerd Vegan (Vegan Society)

 

Materiaal:

Aqua, Chamomilla Recutita Flower Water*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin**, Pentylene Glycol, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
* Ingrédients issus de l’agriculture biologique/Ingrediënten uit de biologische landbouw
** Verwerkt vanaf biologische ingrediënten

99,5% van het totaal is van natuurlijke oorsprong
7,8% van de totale ingredienënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw

Doekjes : 100% biologisch afbreekbare vezels – 100% Viscose – 100% ECO. Het materiaal wordt verkregen door een behandeling die zijn oorsprong vindt in natuurlijke cellen afkomstig van verschillende planten, pasta hout (maar ook katoen en stroo).

Packaging : PE soft touch – Recycleerbaar – Oxo-biologisch afbreekbaar

Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten, in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes, billenzalf, zeep en ecologische billendoekjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .
Collectie Alles voor een succesvolle potjestraining!
Inspiratie en stories