Ecologische babydoekjes: Aloë Vera & Kamille - 72 doekjes

Staat: Nieuw product

Bebio

DM521

Alles voor een succesvolle potjestraining! (32)

Er zijn heel wat natte doekjes op de markt maar weet je ook altijd wat erin zit? Met deze ecologische babydoekjes maak je een zekere en gezonde keuze!

Ze bestaan uit 100% bio afbreekbare vezels. De verpakking is recycleerbaar.

3,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

72 ECO-SENSITIVE babydoekjes voor de gevoelige huid van baby's en jonge kinderen. De gebruikte stoffen zijn biologische aloë vera, biologische kamille, cumaru-olie. Deze stoffen voeden en hydrateren de huid dankzij een formule dat voor 98% afkomstig is van natuurlijke oorsprong. Ze werkt kalmerend en verzachtend. Het soepel en sterk doekje bestaat uit 100% bio afbreekbare vezels.

Heeft een natuurlijk, delicaat en aangenaam discreet parfum. De meest ecologische doekjes op de markt!

  • Belgisch ontwerp
  • Geproduceerd in Europa (Italie)
  • Biologische afbraak: geen negatieve effecten bij composthopen, niveau van zware metalen is minimaal, geen negatieve effecten bij de kwaliteit van de compost.
  • Het papier, deksel en etiket van het deksel bestaan uit plastiek en een oxo-biologisch afbreekbare stof, gemengd met additieven die de kwaliteit van de afbreekbaarheid verhogen.
  • Dermatologisch getest
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Kan zonder gevaar gebruikt worden voor handen en mond (extern gebruik)
  • Zonder: PEG, PARABENS, PHENOXYETHANOL, FORMALDEHYDE DONORS, SLES, SLS, ALCOHOL, BRONOPOL & OGM

 

Materiaal: Doekjes: 100% biologisch afbreekbare vezels – 100% Viscose – 100% ECO. Het materiaal wordt verkregen door een behandeling die zijn oorsprong vindt in natuurlijke cellen afkomstig van verschillende planten, pasta hout (maar ook katoen en stroo). Packaging : PE soft touch – Recycleerbaar – Oxo-biologisch afbreekbaar

Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten, in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes, billenzalf, zeep en ecologische billendoekjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
Buy more, save more!  We willen jullie graag laten kennismaken met dit ecologisch Belgische merk en maken er daarom een leuke actieweek van . Misschien wel het moment om natuurlijke verzorgingsproducten in huis te halen, een voorraad eco luiers aan te leggen of je favoriet BEBIO producten in te slagen. Welke kortingen kan je scoren? Koop 2 BEBIO producten, gebruik de code BEBIO20 en krijg 20% korting Koop 3 BEBIO producten, gebruik de code BEBIO30 en krijg 30% korting Koop 4 (of meer) BEBIO producten, gebruik de code BEBIO40 en krijg 40% korting D eze actie loopt een hele week en is geldig van nu tot en met woensdag 18 maart 2020. Vanzelfsprekend zijn deze codes niet te combineren met andere acties en zijn ze niet cumuleerbaar.     Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .
Collectie Alles voor een succesvolle potjestraining!
Inspiratie en stories