Ecologische babydoekjes - 99% water - 72 doekjes

Vochtige doekjes op waterbasis voor de gevoelige babyhuid

Staat: Nieuw product

Bebio

5413393001397

Alles voor een succesvolle potjestraining! (22)

Deze Bebio babydoekjes zijn een absolute musthave in jouw luiertas! Ze reinigen en verfrissen het gezicht, de billetjes en de huid van je baby.

Dit pakket bevat 72 biologische babydoekjes die bestaan uit 99% water en dus ook geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.

4,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeBabyverzorging
Leeftijdvanaf de geboorte

Bebio babydoekjes op waterbasis respecteren de pH van de huid en kunnen vanaf de geboorte worden gebruikt. De flexibele en resistente doekjes zijn gemaakt van viscose. De verpakking is ecologisch en 100% recyclebaar.

  • Inhoud: 72 composteerbare doekjes zonder parfum
  • Leeftijd: vanaf de geboorte
  • Materialen: 100% viscose
  • Ingrediënten: water, natriumlevulinaat, natriumbenzoaat, citroenzuur (99,7% natuurlijke ingrediënten) - Vegan - COSMOS Natural gecertificeerd - Dermatologisch getest

_

Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten, in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes, billenzalf, zeep en ecologische billendoekjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Lien B.
  •  de 20/09/2023
stevige doekjes, niet té vochtig
  • Door Nathalie P.
  •  de 29/08/2023
Goed
Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .
Collectie Alles voor een succesvolle potjestraining!
Inspiratie en stories