Ecologische babydoekjes - sensitive for toilet training - 42 stuks

Staat: Nieuw product

Naty

NY014

Dé favoriete doekjes van ouders en hun (bijna) zindelijke peuters.

Deze Naty doorspoelbare doekjes zijn vrij van parfum en hebben een natuurlijke reinigende kracht. Waar traditionele doekjes uw wc mogelijk verstoppen zijn deze zonder problemen door het toilet te spoelen wanneer uw kleintje klaar is. Wat een gemakkelijk en ecologische oplossing!

2,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8177269

De Naty's ecologische babydoekjes bevatten biologisch kamille-extract dat verzachtend werk op de gevoelige huid van uw peuter. Ze zijn bijna volledig gemaakt uit water en bevatten enkel hernieuwbare materialen. Daarnaast zitten deze doekjes in een verpakking die gebaseerd is op natuurlijke kalk. De doekjes zijn goedgekeurd door de Zweedse vereniging voor natuurbehoud en hebben vele prijzen gewonnen.

Aantal stuk: 42 stuks

Materiaal: deze doekjes zijn voor 98,5% gemaakt uit water, verrijkt met kalmerende kamille en aloë-extract

  • Bevat biologisch kamille-extract
  • gemaakt uit 100% hernieuwbaar plantaardig materiaal
  • 100% natuurlijk, chloor-, geur-, en alcoholvrij.
  • 100% composteerbaar
  • 100% composteerbare verpakking uit natuurlijke kalk.


Samenstelling: Aqua (Water), Glycerin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Decyl Glucoside, Citric Acid, Chamomilla Recutita Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice.

____

Naty by nature is terecht trots op de erkenning die hun luiers, verzorgingsproducten en reinigingsdoekjes krijgen. De concurrentie mag dan groot zijn,hun producten bewijzen elk jaar weer dat ze voor niemand bang hoeven zijn. Als leverancier van de beste ‘groene’ luiers ter wereld maken ze hun slogan “Kies groen zonder in te leveren op kwaliteit” meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
144160.2
Naty - Met dit Zweeds merk kies je groen zonder in te boeten op kwaliteit. Naty is een toonaangevend innovatief eco-bedrijf en hun filosofie is duidelijk: ze willen overal ter wereld milieuvriendelijke verzorgingsproducten bieden voor zowel moeder als kind. Meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marlene Sandberg, moeder van twee jongens en bedrijfsjuriste. Zoals vele mama's een bezige bij, maar wel eentje met een ontluikend gevoel van milieubewustzijn. "Net als veel mensen van mijn generatie werd ik steeds milieubewuster,” aldus Marlene. “Tegelijkertijd had ik een druk leven en ik zag het wassen van luiers niet in dat schema passen.” Het was in die tijd dat Marlene een krantenartikel las wat ging over de schadelijke effecten van wegwerpluiers op het Zweedse milieu. Elke Zweedse baby was gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Dus de luiers bleven zich opstapelen, mede als gevolg van het materiaal dat gebruikt werd in de traditionele wegwerpluiers. Na vijf jaren van hard werken, onderzoek en ontwikkeling, richtte Marlene Naty by Nature Babycare op en lanceerde ze de meest milieuvriendelijke wegwerpluier op de markt. Dit werd gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging en doekjes, tot luiers en pull-on broekjes. Naty by Nature Babycare eco luiers is de absolute nummer één en het groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Ze proberen zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in hun ecologische luiers en blijven hier na 20 jaar nog steeds in evolueren. Ze willen de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen en nemen geen genoegen met de gulden middenweg. Hun concurrentie bestaat veelal uit veel grotere bedrijven maar toch blijven zij, en wij, geloven in hun visie, in hun producten en in u.