Quutopia badpuzzel - Whale

Leuke set badspeelgoed aan de bad- of douchewand blijft kleven

Staat: Nieuw product

Quut

MCH232

Mini cadeautjes, maxi pret! (129)

Wauw, wat verbergt deze gulzige walvis in zijn buik …? Combineer de juiste vormen/kleuren en ontdek hoeveel vissen de hongerige walvis kan eten. Je kleintjes kunnen hun fijne motoriek verbeteren als ze de walvis voeren en de kleine vissen sorteren op kleur.

Van klein naar groot of kleur op kleur? Veel plezier met deze unieke badpuzzel!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QA171027

CollectieQuutopia
TypeBadspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 10 maanden

Plezante badpuzzel Whale uit de Quutopia lijn van het Belgische merk Quut. Dit innovatief en schattig badspeelgoed bestaat uit een walvis en tal van kleinere vissen, die je op de bad- of douchewand kan laten kleven, in elkaar kan puzzelen en kan laten drijven in je badje. Het soepel en zacht materiaal neemt geen water op dus schimmel krijgt geen kans.

 

Enkele fijne features:
  • De juiste vormen en kleuren combineren, zorgt ervoor dat de fijne motoriek wordt gestimuleerd

  • Moedigt aan om creatief te spelen

  • Quality time voor ouder/kind

  • Zacht EVA schuim, vrij van schadelijke stoffen

  • Deze set bevat 10 onderdelen

  • De vormen blijven drijven op het water

  • Je kunt de natte figuren gemakkelijk aan de zijkant van het bad of douche plakken om je eigen creaties te maken

 

Leeftijd: vanaf 10 maanden
Materiaal: zacht en soepel EVA schuim, vrij van BPA, ftalaten en latex
Onderhoud: spoel de onderdelen grondig na elk gebruik en leg ze op een plek waar ze volledig kunnen drogen. Reinig indien nodig met een mild schoonmaakmiddel.

Neem een kijkje in de wereld van Quutopia:

_

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Quutopia is hun iconisch badspeelgoed collectie uit zacht EVA schuim. Dit materiaal is licht, blijft kleven en absorbeert geen water. Het is 100% vrij van schadelijke stoffen en erg fijn om mee te spelen. Door badspeeltjes beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT de levensduur en de fun-factor bij elk bad of douche-moment verlengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/10/2021
Prima.
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories