Quutopia, dat is iconisch badspeelgoed!

05.12.2020

Create, imagine, play! Jeej, we voegen met trots de QUUTOPIA collectie bij onze Quut collectie. Dit Belgisch merk slaagt er elke keer weer in om klassiekers in een nieuw jasje te steken, innovatief en iconisch te maken. badspeelgoed quutopiaZo gaat het met het strandspeelgoed dat ook mee in bad kan, maar nu is er ook een heuse badspeelgoed collectie onder de naam Quutopia.

Quutopia maakt van elk bad- of douchemoment een fijn speelmoment. Van drijvende ruimteschepen tot walvissen en kleurrijke bloemen. De originele badpuzzels, 3D speelsets en iconische speelsets in alle kleuren van de regenboog zijn met zorg ontworpen en ondersteunen de fijne motoriek van je kindje als ze de kleuren bij elkaar zoeken en vormen in elkaar matchen. Deze collectie blinkt uit in fun en pret, het zijn echte must-haves voor in bad en je douche.Quut Quutopia badspeelgoed douchespeelgoed waterspeelgoed de kleine zebraQuut Quutopia badspeelgoed douchespeelgoed waterspeelgoed de kleine zebraQuut Quutopia badspeelgoed douchespeelgoed waterspeelgoed de kleine zebraQuut Quutopia badspeelgoed douchespeelgoed waterspeelgoed de kleine zebraQuut Quutopia badspeelgoed douchespeelgoed waterspeelgoed de kleine zebraQuut Quutopia badspeelgoed douchespeelgoed waterspeelgoed de kleine zebraDe sets badspeelgoed zijn onderling makkelijk te combineren en zijn gemaakt van zacht EVA schuim. Dit materiaal absorbeert geen water, blijft drijven en is vrij van schadelijke stoffen. Het is licht, goed vast te grijpen en makkelijk in onderhoud.

Het Quutopia badspeelgoed is een ideaal cadeau en geeft kleur aan elk wasmoment!Iconisch badspeelgoed van QUUT >Te ontdekken