Quutopia badpuzzel - Shark

Zacht badspeelgoed met 2 haaien en 8 vissen

Staat: Nieuw product

Quut

MCH230

Mini cadeautjes, maxi pret! (132)

Wie wil er nu in bad met een haai, laat staan met 2? Wel, jouw kapoen zal het zeker niet erg vinden, in tegendeel, want deze unieke badpuzzel is gewoon te leuk om op de badrand te laten liggen.

Door de verschillende vormen te combineren, kunnen kinderen hun fijne motoriek verbeteren en eigen verhalen verzinnen. Het zachte schuim is vrij van BPA, ftalaten en latex en is recycleerbaar. Daarnaast absorberen de stukken geen water zodat schimmelvorming geen kans krijgt. Nee, wij gaan enkel voor dikke fun.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QA171041

CollectieQuutopia
TypeBadspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 10 maanden

Toffe badpuzzel Shark uit de Quutopia lijn van het Belgische merk Quut. Dit innovatief en vrolijk badspeelgoed bestaat uit 2 haaien en 8 vissen, die je op de bad- of douchewand kan laten kleven en kan laten drijven in je badje. Het soepel en zacht materiaal neemt geen water op dus schimmel krijgt geen kans.

 

Enkele fijne features:
  • De juiste vormen en kleuren combineren, zorgt ervoor dat de fijne motoriek wordt gestimuleerd

  • Moedigt aan om creatief te spelen

  • Quality time voor ouder/kind

  • Zacht EVA schuim, vrij van schadelijke stoffen

  • Deze set bevat 10 onderdelen 

  • De vormen blijven drijven op het water

  • Je kunt de natte figuren gemakkelijk aan de zijkant van het bad of douche plakken om je eigen creaties te maken

 

Leeftijd: vanaf 10 maanden
Materiaal: zacht en soepel EVA schuim, vrij van BPA, ftalaten en latex
Onderhoud: spoel de onderdelen grondig na elk gebruik en leg ze op een plek waar ze volledig kunnen drogen. Reinig indien nodig met een mild schoonmaakmiddel.

Neem een kijkje in de wereld van Quutopia:

_

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Quutopia is hun iconisch badspeelgoed collectie uit zacht EVA schuim. Dit materiaal is licht, blijft kleven en absorbeert geen water. Het is 100% vrij van schadelijke stoffen en erg fijn om mee te spelen. Door badspeeltjes beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT de levensduur en de fun-factor bij elk bad of douche-moment verlengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/09/2021
Super voor de kleine en minder kleine kinderen!
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories