Haar scrunchie Irini kat

Unieke velvet haarrekker met kattenoortjes

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA850

Mini cadeautjes, maxi pret! (515)

Miauwtjes! De details maken de look. Is dit ook jouw levensmotto? Dan is deze roze haar scrunchie vast een schot in de roos.

4,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 106133

TypeHaarrekkers
KleurRoze

Velvet haar scrunchie Irini kat van SOUZA FOR KIDS is een kleine cadeautje voor je kindje of een vriendinnetje met unieke details, die oortjes!

Afmetingen: Ø 8 cm
Materiaal: velvet

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2850.013
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories