Quutopia badpuzzel - Treasure Island

Badspeelgoed voor actieve mini's van het Belgische Quut

Staat: Nieuw product

Quut

MCH226

Quutopia: iconisch badspeelgoed! (11)

Geen betere plek om de zeven wereldzeeën te gaan ontdekken dan op de rug van een drijvende zeeschilpad, toch? Ontdek onbewoonde eilanden en ga op schattenjacht!

Waterpret gegarandeerd met deze Quutopia badpuzzel. De verschillende vormpjes in elkaar steken helpt kinderen hun fijne motoriek te verbeteren en stimuleert hun creativiteit en fantasie.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QA171942

CollectieQuutopia
TypeBadspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 10 maanden

Quutopia badpuzzel Treasure Island is een super leuke set badspeelgoed voor actieve mini's van het Belgische merk Quut. Hij zit boordevol pret en het is een uitstekend cadeau om mee te scoren. De verschillende vormpjes - waaronder een schildpad, eiland, palmboom en zon - in elkaar steken helpt kinderen hun fijne motoriek te verbeteren en stimuleert hun creativiteit en fantasie. Maak de speelwereld nog groter en combineer met de andere Quutopia badsets.

Enkele leuke features:
  • Dit badspeelgoed stimuleert de fijne motoriek

  • Moedigt aan om creatief te spelen, met vingerpotje voor rollenspel

  • Quality time voor ouder/kind tijdens het samen in elkaar zetten

  • Alle figuurtjes zijn gemaakt van zacht schuim - vrij van schadelijke stoffen - waardoor ze blijven drijven

  • De set bevat ook 2 vingerpopjes gemaakt van duurzaam plastic

  • De set bestaat uit 12 stukken

Leeftijd: vanaf 10 maanden
Materiaal: zacht EVA schuim, vrij van BPA, ftalaten en latex - plastic
Onderhoud: spoel de onderdelen grondig na elk gebruik en leg ze op een plek waar ze volledig kunnen drogen. Reinig indien nodig met een mild schoonmaakmiddel.
De stukjes absorberen geen water waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn om schimmel en meeldauw te verminderen.

 

Een fijne introductie naar de Quut puzzelvrienden:

_

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Quutopia is hun iconisch badspeelgoed collectie uit zacht EVA schuim. Dit materiaal is licht, blijft kleven en absorbeert geen water. Het is 100% vrij van schadelijke stoffen en erg fijn om mee te spelen. Door badspeeltjes beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT de levensduur en de fun-factor bij elk bad of douche-moment verlengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quutopia: iconisch badspeelgoed!
Inspiratie en stories